968.867 van de 1.100.000 benodigde handtekeningen
Ik sta voor een beter Europa. Voor een Europese Unie die zich inzet voor sociale en economische rechtvaardigheid, voor duurzaamheid en democratie die door de burgers wordt geleid.

Maak deel uit van een beter Europa!

Wij van Wemove Europe geloven dat mensen de macht hebben om verandering teweeg te brengen. Want als we samenwerken, is geen enkele strijd te groot om aan te gaan.

Samen met meer dan een miljoen mensen over het hele continent gaan we dagelijks de strijd aan voor een beter Europa. Voor een Europa dat de behoeften bedient van mens en planeet.

Dit kan beginnen door deel te nemen aan een protest, online een petitie te ondertekenen of contact op te nemen met onze politici.

En we doen dit allemaal onafhankelijk. We nemen geen cent aan van bedrijven, regeringen of politieke groeperingen. We worden gesteund door duizenden donaties van gewone mensen die hun steentje bijdragen. Zo kunnen we snel handelen en machthebbers altijd en overal ter verantwoording roepen.

Kom bij onze community en maak deel uit van de verandering die jij in Europa wilt zien.

Deel deze petitie met je vrienden

Kun je alsjeblieft een klein bedrag doneren?

Soms kan het lastig voelen om in je eentje verandering teweeg te brengen. Het mooie aan WeMove Europe is dat wanneer we allemaal een beetje bijdragen, we niets anders dan elkaar nodig hebben om geweldige dingen voor elkaar te krijgen.

Dus, wat vind je ervan? Sluit jij je aan bij de duizenden mensen die al aan WeMove Europe doneren en zorg je er zo voor dat wij allemaal door kunnen blijven strijden voor de belangrijkste veranderingen van onze generatie?

Andere manieren om te geven

Je kan jouw donatie naar onze bankrekening overmaken.

Vermeld dan je email adres als betalingskenmerk.

WeMove Europe SCE mbH
IBAN: DE98 4306 0967 1177 7069 00
BIC: GENODEM1GLS, GLS Bank
Berlin, Germany

We willen transparant en op verantwoordelijke wijze jouw donaties uitgeven – voor meer informatie, zie ons fondsenwervingsbeleid.

Je persoonlijke gegevens worden privé en veilig bewaard. Door je informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat WeMove jou op de hoogte houdt van onze campagnes en ga je akkoord met het gebruik van cookies in lijn met ons privacybeleid.