19.168 van de 25.000 benodigde handtekeningen

Virginijus Sinkevičius, Eurocommissaris voor Milieu, Oceanen en Visserij en Frans Timmermans, Vicevoorzitter van de Europese Commissie

Schrijf je persoonlijke boodschap in het blauwe vakje

  • Stuur je boodschap aan hen die het lot van onze oceaan in handen hebben. De ansichtkaartjes hebben de meeste impact als je je bericht persoonlijk maakt. Stel je voor dat je een echte ansichtkaart schrijft.
  • Leg je hart op de tong en blijf altijd beleefd – laten we ze geen enkel excuus geven om de boodschap te negeren.

Hier zijn wat tips voor het schrijven (max. 450 tekens):

  • 200 wetenschappers hebben de sleutelpolitici opgeroepen tot onmiddellijke actie. Ze moeten luisteren naar de wetenschap en niet naar de grote vislobby-industrie.
  • Elke dag die voorbijgaat betekent meer onomkeerbare schade aan onze oceaan. Het is bijna te laat. Geen vertragingen meer, verbied sleepnetvisserij nu!
  • U kan een held zijn en onze oceaan beschermen – een erfenis waar de meeste mensen slechts van kunnen dromen.
  • Meer dan 195.000 mensen uit heel Europa willen dat de EU sleepnetvisserij verbiedt. Luister naar de mensen, niet naar de grote vislobby-industrie

Kun je alsjeblieft een klein bedrag doneren?

Dank je voor het versturen van een ansichtkaart om onze oceanen te beschermen!

Het kost niet heel veel om deze ansichtkaarten te versturen, maar het is ook niet gratis. Elke kaart kost ons € 4 euro voor het ontwerpen, printen en versturen. Kan je ook iets missen? Zo kunnen we zo veel mogelijk kaartjes sturen.

Ze zullen met honderden elke dag het bureau van de politici overspoelen, totdat die het plan naar buiten brengen. Dit soort actie maakt ze duidelijk dat we niet afdruipen, dat we niet zullen rusten tot ze onze oceaan beschermen!

Andere manieren om te geven

Je kan jouw donatie naar onze bankrekening overmaken.

Vermeld dan je email adres als betalingskenmerk.

WeMove Europe SCE mbH
IBAN: DE98 4306 0967 1177 7069 00
BIC: GENODEM1GLS, GLS Bank
Berlin, Germany

We willen transparant en op verantwoordelijke wijze jouw donaties uitgeven – voor meer informatie, zie ons fondsenwervingsbeleid.

Je persoonlijke gegevens worden privé en veilig bewaard. Door je informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat WeMove jou op de hoogte houdt van onze campagnes en ga je akkoord met het gebruik van cookies in lijn met ons privacybeleid.

Deel deze petitie met je vrienden